Referenciák

Csatári Tímea

Édesanya

"Nagyon szereti a lányom a táncot s persze Szofit is. Sokat fejlődött a tánc és a versenyek alatt, mert nagyobb lett az önbizalma. Mi szeretnénk továbbra is folytatni táncolni!!"

Csontos Zselyke

Tanuló

"Ügyesen motivál, profin tanít, kedves mindenkivel, csapatépítő."


"Kedves. Jó táncokat talál ki."

Péchy Melinda

Édesanya

"Igazi lelkesítő, biztató, bátorító ès motiváló mind a személyisége mind pedig a módszerei. Ügyesen bánik kicsikkel és nagyokkal egyaránt "

Fauszt Gyöngyvér

Tanuló

"Lelkiismeretes, lelkesíti a gyerekeket, gondoskodik a gyerekek versenyre eljutásáról "


"Nagyon gyakorlott, kedves, rátermett, csapatépítő."


"Lelkes, kedves, kreatív ."

Vadonné Sillay Enikő

Édesanya

"Kedves, aranyos, odafigyelő."

Militár Attila

Édesapa

"Minden gyerekből igyekszik kihozni a legjobbat mind a tánc mind pedig személyiségük területén. Ez a legfontosabb. "

Siklódi-Kedves Emese

Édesanya

"Mi nagyon szeretjük a táncot,meg az edző is nagyon nagyon jó!!!
Nagyon jók a versenyek!...Tomi nagyon büszke az arany helyezésért, nagyon jól éreztük magunkat!! Ügyesek voltatok!!! Köszönjük a sok munkádat a gyerekekkel!!! Csak igy tovább!!!

Nem tudom, hogyan csinálod de imádnak téged a gyerekek! Varázsolsz, de eredményesen "

Gergely Bíborka

Édesanya

"Mindig tanulnak valami újat, sokat fejlődnek a gyerekek ."

Anoushe Krisztina

Édesanya

"Kedves Szofi
Elsôsorban szeretném neked megköszönni a Sok jó élményt amit Joia átélhetett veled, veletek! Rengeteget tanúlt az elmúlt öt napban tôled és remek dolognak tartotta (én is),hogy különbözô életkorú lányok voltak jelen, így egymástól sokat tanulhattak. Nyugodt szívvel fogom a jövôben is rádbízni Joiat, és alig várjuk az augusztusi programot amit ígértél! Köszönjük mégegyszer a lehetôséget! Szép hétvégét! Kriszta,Joia ." 

Hajna

Édesanya

"Kedves Szofi!
Nagyon jók lettek a képek, visszaadják az egész tábor hangulatát!
A lányok is csodásan érezték magukat, jövőre is biztosan mennek.
Szeptemberben találkozunk, addig is szép nyarat kívánok.
Hajna"  

Monostori Tibor

Édesapa

"Kedves Szofi! Azt gondolom az összes szülő nevében megköszönhetem a rengeteg törődést! A képekről is sugárzik a vidámság :-)"

Nagy Krisztina

Édesanya

"Kedves Szofi!
Én személy szerint nagyon örülök, hogy Emőke mégis rászánta magát a táborra. Nagyon nagy szüksége van rá hogy ne csak a megszokott kis közösségében tudjon feloldódni, hanem idegen gyermekek és felnőttek között.(gondolok itt a vendég tanárokra, Németvölgyisekre).A táncolás öröméért lerombolja a kis falait, korlátait, és ez csodálatos dolog. Nekem anyaként ez nagyon sokat jelent. Köszönöm.
Minden délután lelkessen bemutatta a napi táncokat, elmondta kitől mit tanult. Szerintem ezt nagyon élvezte, így otthon ő is kitalált egy egy rövid táncot.
Az összes zenét letöltötte, egész héten még a csapból is ez folyt nálunk. Persze volt kedvence: " ez megy a legjobban anya" ... és csak táncolt táncolt egészen lefekvésig.
Mi köszönjük neked ezt a hetet, s azt hogy Emővel ennyire megszeretetted a táncot!
Szeretettel: Kriszti ." 

Müller Kiki

Tanuló

"Az edzések nagyon kreatívak és hiperaktívak és mindig újabb és újabb élményekkel megyek haza! A közösséget csak imádni lehet: összetartó, bíztató, kedves, barátságos, figyelmes, őszinte, segítő csapattársak vannak. Csak kívánni lehet, hogy ilyen csapatban legyél! :)

Ha kezdőként jössz az egyesületbe pár év alatt "felpofoznak" téged a legeslegjobb táncossá! Nagyon sok csapatépítők, workshopok és táborok vannak, amiket személy szerint imádok <3
A viccek sem maradnak el az órákról. Mindenki hatalmas humorérzéke mégjobban feldobja a táncórákat! Szerintem elég sokat fejlődtem ennek az egyesületnek hála.

Megtanították, hogy mi az a csapatszellem, hogy hogyan kell együtt működni. Nagyon sok új barátot szereztem ennek a táncnak hála.

Itt tanultam meg, hogy magabiztosnak kell lenni és minden sikerülni fog. Mindenben a pozitívat kell látni és megkönnyíti az életet.

Eleinte nehéz volt megtanulni, de végül sikerül, mert egy fantasztikus és csodálatos edző és csapat vesz körűl, akik bíztatnak és segítenek a nehéz dolgokban is. :)

Az ott tanult táncokat imádom...mindig táncolom otthon vagy ha bárhol meghallom a zenét egyből táncolni kezdek. Legyen az bárhol: bolt, étterem, busz...stb. egyből rám jön a táncolnivaló.

Én nagyon jól érzem magam ebben az egyesületben. Ha te is szeretnél egy ilyen szerető, humoros, kedves csapatba kerülni akkor itt a helyed :) "


"Szofi nagyon kedves a gyerekekkel, nagyon jó látni, ahogy bánik velük, a gyerekek imádják, neki köszönhetően a gyermekem itthon is boldogan táncol mindig "


"kiválóan bánik a gyerekekkel , nagyon jó kapcsolatot épít ki velük, megszeretteti velük a mozgást és a tánckultúrát, egyre színesebb és mindig valami új elemet épít bele a koreográfiá(k)ba "


"Lelkesíti a gyerekeket, megszeretteti a mozgást. A verseny azért tetszik mert sokat segít a gyerekek magabiztosságának és fellépésének fejlesztésében. "

Dózsáné Nagymajtényi Katalin

Édesanya

"Szépen fejlődik a gyerekem tánctudása, jól érzi magát, nagyon szeretjük Szofit ő is a gyerekeket. Nagyon elégedettek vagyunk a táborokkal. "

© Copyright 2022/23 4M Dance Company - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!