Komplex Zenés Ovitorna

Kedves Szülők!

A gyermekek számára elengedhetetlen az időben elsajátított koordinációs,-ritmus és állóképesség megszerzése.

A Fashion Dance, Hip-Hop, Jazzbalett, Aerobik, Balett alapjaival ismerkednek meg a tanítványok, így mire iskolaérettek lesznek, könnyen tudnak majd stílusirányzatot választani.

Fél évente-évente bemutatókkal és zenés ovifesztivállal készülünk a kedves családtagok, rokonok számára.
Természetesen, ahogy nálunk minden, így is fakultatív, plusz fejlődési lehetőség. 
Célunk magabiztos, felszabadult, iskolaérett, boldog, sikeres gyermekeket nevelni a tánc adta lehetőségeivel.

Motivációs pontgyűjtésekkel, szuper jó hangulattal, vidám zenékkel és sok játékkal várjuk a lurkókat sok szeretettel!

Az óvodai T.E.T. program,
 hosszabb nevén a Táncalapú Esztétikus Testképzés egy legfeljebb 2 évet átfogó, tematikus képzési program, mely az óvodás korú gyermekek komplex készségfejlesztését, maximalis képességkihasználását, valamint a helyes testtartás és járás kialakítását célozza meg. 
A 2 éves óvodai program után a gyermekeknek lehetőségük adódik folytatni a foglalkozásokat az általános iskolában, ahol a további 4 éves iskolai T.E.T. programunkban (Fashion Art's Dance) vehetnek részt 

Az Ovi - T.E.T. program mögött több éves kutatómunka áll, ennek köszönhetően számos olyan előnyös oldala van, amely más sportágakban nem található meg.

Budakeszi

Oktató: Szofi


Haladó csoportok óvodásoknak

Széchenyi István Általános Iskola
Árpád Fejedelmi téri tornacsarnok

Oktató: Szofi

Vélemények az óvodás tanfolyamunkról

Novák Andréné Anita

"Amikor volt az oviban az első bemutató óra a kislányom alig akart elmenni.
- Jó, Anya megnézem, de nem fogok járni.
Ahogy elkezdődött azonnal szaladt, hogy ez nagyon jó és mikor jöhet újra.
Azóta is imádja a foglalkozást és az oktatót is :)
Egyetlen versenyt sem hagyna ki.
Mindenkinek csak ajànlani tudom!"

Drabb Tímea

"A 6 éves lányom kezdett el járni táncra az óvodában. 1 évig jártunk, mert idén elballagtunk az oviból. Nagyon megszerettük a táncot és a tanár nénit is egyaránt. 4-5 hónap után már versenyzési lehetőséget is kaptak az edzőjüktől, aki a saját tánc iránti szeretetét annyira sikeresen átadta a gyerekeknek, hogy egyre nagyobb örömmel és sikerélményekkel lettek gazdagabbak.
Ugyan csak az egyik lányom járt az órákra, de az itthoni gyakorlások során mind a négyen megtanulták a koreográfiákat és mondókákat, még a 2 kicsi is nagyon megszerette.
Mivel elballagtunk így az egyesület a további folytatásra is ad lehetőséget, több helyszínen is, aki folytatni szeretné óvoda után és még tovább lehet fejlődni. Mi a kerületben ahol lakunk 2 iskolában is folytathatjuk és ide már az idősebb lányom is járhat eggyütt a testvérével táncolni!
Szóval mi minden féle téren teljesen meg vagyunk elégedve a Tanárok és az Egyesület munkájával is. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!"

Romhányi Szilvia

"A kislányom még nagycsoportos óvodásként kezdett el járni táncolni. A táncórákat olyannyira megszerette, hogy betegség sem tudta eltántorítani attól, hogy részt vegyen rajtuk, sőt éppen csak összeforrt a törött kulcscsontja, máris ment táncolni. Minden héten izgatottan készült az órákra, ahol mindig új és izgalmas mozdulatokat tanult, melyek annyira tetszettek neki, hogy még otthon is állandóan azt gyakorolta. Mindezen lelkesedés nagyrészt az oktatónak köszönhető, aki kitartással, türelemmel, kedvességével és mérhetetlen sport- és gyermekek iránti szeretetével megkedveltette ezt a sportot. Kislányom Általános Iskola 1. osztályában is végig részt vett a tánctanfolyamon, versenyeken illetve az azt követő nyári táborban, és elmondhatom, hogy a tánc iránti lelkesedése mai napig töretlen, életének meghatározó része. Szülőként pedig annyit tennék még hozzá, hogy az oktató gyerekekhez való hozzáállása minden téren példaértékű!"

Várunk szeretettel minden kedves táncolni vágyót! 

© Copyright 2022/23 4M Dance Company - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!