.                                                                                                                                                                                                                                                                                .                                                        

Karrier program

Legyél Te is csapatunk tagja!

Magyarország legnagyobb profi táncmenedzsment cége, a 4M Dance Company elhivatott, szakképzett  gyermekoktató pedagógusokat keres.

Tanárainkat az egyedülálló, tematizált, saját fejlesztésű tánc műfajainkkal, a folyamatos képzésekkel és reklám módszereinkkel segítjük, így Neked csak a tanításra és a képzésre kell koncentrálnod! 

Mit várunk el tőled?

Egy tánctanárnak az alábbi képességekkel szükséges rendelkeznie:

- gyermekközpontúság
- jó kisugárzás
- pozitív gondolkodás

-szorgalom

- alapvető tánctudás és ritmusérzék
- lojalitás 
- pontosság
- precizitás
- önálló munkavégzés
- gyors tanulás
- alapfokú számítógépes ismeretek


Az állás betöltéséhez továbbá előnyt jelent, de nem feltétel a minél magasabb szintű táncos képzettség, a tapasztalat táncoktatásban, vagy pedagógiában, illetve a komoly versenytáncos múlt.
A munkavállalásod megkezdése előtt képesítési vizsgát kell tenned nálunk, amire mi teljes mértékben felkészítünk.  1. Szereted, ha kész koreográfiákkal könnyítik meg a munkádat? - tőlünk egyedülálló, közkedvelt és tematizált, már évek óta bevált és működő saját fejlesztésű koreográfiákat kapsz majd kézhez, melyek megkönnyítik munkádat. Később természetesen lesz arra is lehetőséged, hogy saját koreográfiákat írj gyermekeidnek.
  2. Szereted, ha segítenek abban, hogy hogyan tartsd meg a gyermekek motivációját?- mi megtanítunk arra is, hogy hogyan bánj a különböző korú gyermekekkel, mit kell tenned ahhoz, hogy motivációjuk és lelkesedésük ne hagyjon alább és hétről hétre a Te óráidat várják minden nap!
  3. Szereted, ha helyetted reklámozzák tanfolyamaidat? - mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél több gyermek járjon az óráidra: eleinte segítünk abban, hogyan kell egy intézményben tárgyalnod, hogy tanfolyamot indíthass ott; megosztjuk veled a már bevált reklámozási stratégiánkat, sőt, elkészített plakátokat és szóróanyagokat is kapsz tőlünk.
  4. Szereted, ha folyamatos képzéseket kapsz? - márpedig tőlünk megkapod! Heti rendszerességgel tartunk képzéseket mind szakmai, mind pedagógiai oldalról! Ezeken bármikor részt vehetsz. Továbbá a már régebb óta nálunk dolgozó, tapasztaltabb tanároktól is nyugodtan kérdezhetsz!
  5. Szereted, ha összeválogatják neked a zenéket? - mi tudjuk mely zenék a divatosak manapság és melyek azok, amiket a gyermekek a legjobban szeretik. Természetesen ezt előled sem fogjuk eltitkolni és rengeteg ajánlásokat kapsz tőlünk, hogy milyen zenéket válassz óráidra.

Fontos információk

MUNKAIDŐ

Sokak szerint ez az egyik legnagyobb előnye ennek az állásnak. Te mondod meg, hogy hol a határ, hetente hány csoportot szeretnél tanítani. Így tehát nincs fix munkaidő, de azt tudnod kell, hogy az esetek 98%-ában a tanfolyamokat délután 3-4 órától kezdődően fogod tudni tartani. Ezekre az órákra azonban készülni is kell, így az óratartáson kívül erre is időt kell szánnod, továbbképzéseken részt venned.

MUNKAKÖRI LEÍRÁS

Főbb feladataid közé a tanfolyamok megtartása, az arra való pontos felkészülés, valamint a szülőkkel és intézményekkel történő kapcsolattartás fog tartozni, továbbá esetenként hétvégén a gyermekek versenyeztetése, valamint táboroztatások.

Táncműfajaink 

Fashion Dance

2002-ben hoztuk létre ezt a komplex táncműfajt, a Fashion Art Dance-t, amelyet azóta is folyamatosan fejlesztünk. Legfontosabb jellemzője, hogy egyszerre egy komplex táncműfaj, amely a jazz, a hip-hop, a funky és a balett elemeit ötvözi, másfelől egy képzési program, amely szigorúan felépített tematika alapján (hasonlóan a baletthoz) képzi a tanítványokat, a láb- és kartechnika mellett az izoláció és forgástechnika elemeivel. Célunk, hogy olyan táncosokat neveljünk akik egy adott kollekció hangulatát képesek megjeleníteni egy táncos divatshow keretein belül. A széleskörű mozgásművészeti oktatásnak köszönhetően a tanítványok több táncműfajban is jártasságot szereznek, melynek köszönhetően mozgáskészségük is komplexebben, aktívabban fejlődik. Az IPDSO versenyrendszerében a Fashion Dance saját szakággal rendelkezik, amelyben a versenyzők korcsoportokban és tudásszintenként tudnak részt venni.

Videoclip Dance

Legyen jobb, mint az eredeti! Nézzünk meg egy videoklippet, érezzük át a zene, a klip hangulatát, nézzük meg a klipben szereplő koreográfiákat és készítsünk jobbat! Akár úgy, hogy átalakítjuk, akár úgy, hogy csinálunk egy teljesen újat. Ez a Videoclip Dance alapgondolata. Itt a nézők egyszerre látják az eredeti videót és emellett a színpadon a hozzáírt új koreográfiát. A Videoclip Dance nem kötődik egy adott konkrét táncstílushoz, vagy műfajhoz, mivel a koreográfus bármilyen videoklippet, bármilyen műfajból (hip-hop, jazz, funky, stb.) szabadon választhat. A műfaji sokoldalúságnak köszönhetően a nézők is egy izgalmasabb látványvilágban részesülnek. Ebből logikusan következik, hogy a táncosoknak nagyon sokoldalúan képzettnek kell lenniük ahhoz, hogy az adott koreográfia érzelmi világát hitelesen és pontosan vissza bírják adni. Természetesen a többi 4MDC műfajhoz hasonlóan itt is egy tematizált képzési rendszer áll a tanáraink rendelkezésére a tanítványok képzéséhez.

Hip-Hop Speed

A Hip-Hop Speed (HHS) a szintén egy önálló fejlesztésű táncműfaj, amely a hagyományos hip-hop tempónál gyorsabb (128 bpm) tempót használ. Ezzel a változással a hip-hop alkalmassá válik a fiatalabbak képzésére, mivel a megemelt tempó igazodik a korosztály nagyfokú mozgásigényéhez. Összegyűjtöttük a hip-hop legfontosabb láb- és kar technikáit, majd ezeket nehézség szerint osztályokba soroltuk. Ezek a jellegében különválasztott technikai elemek tematikát képeznek, amelyekre szervesen ráépül az adott korosztály koreográfia anyaga. Nehézség szerint az alsóbb osztályokban a koreográfiák kötöttek, majd egyre szabadabbá válnak és a csúcsosztályban (V1) teljesen szabad, saját zenés produkciókat is engedélyezünk. Nagyon fontos, hogy a hip-hop tánctechnikáját kiegészítettük egy, a stílushoz illeszkedő forgás technikával is, ezáltal biztosítva a tanítványok szélesebb körű fejlesztését és a koreográfiák színesebb látványvilágát. A Hip Hop Speed egy megemelt tempójú, tematizált táncműfaj, mely lehetővé teszi a tanítványok hatékony képzését és a látványosabb színpadképet.

Óvodai T.E.T program
A program mögött több éves kutatómunka áll, ennek köszönhetően számos olyan előnyös oldala van, amely más sportágakban nem található meg.
program egyik legfőbb erénye az, hogy ellentétben más táncos foglalkozásokkal, vagy sportokkal nem a műfajt, hanem a gyermeket helyezzük a figyelem középpontjába. Nekünk nem az a célunk, hogy egy bizonyos műfajból kiemelkedő tehetségeket neveljünk, hanem az, hogy minden gyermek olyan képzést kapjon tőlünk, amely a későbbiekben megalapozza a helyes testtartását és esztétikus járását, valamint elülteti az alapvető mozgásmintákat a tanítványok idegrendszerében, ennek köszönhetően a későbbiekben bármely más táncműfajba, jóval könnyebben megállja majd a helyét.
A műfajbeli sokoldalúság másik előnye az, hogy lehetőségünk van minden foglalkozáson egyszerre koordinációs (jazz balett, Fashion Dance), valamint kondicionális (Rock'n'Roll, sport aerobic) képességeket fejlesztő táncműfajokat is oktatni. Ezáltal a gyermekek állóképessége és ügyessége egyszerre fejlődik. 

Helyszínek

Elsődlegesen a budai régióból, Budakeszi és vonzáskörzetéből keressük az elhivatott táncoktatókat.

Budaörs, Páty, Telki, Zsámbék, Perbál, Solymár, Biatorbágy...

Budapest 2, 9, 11, 12. kerülete

Továbbá vidékiek jelentkezését is várjuk

Budaörs

2019.03.01-től
hétfő 16.00-18.00 és szerda 16.00-17.00


Jelentkezésedhez szükséges

1. fényképes önéletrajzod
- szakmai múltadról szeretnénk látni egy rövid bemutatkozást

2. motivációs levéled
- miért jelentkezel, mennyi idődet szánnád rá, mi a belső motivációd...

3. bemutatkozó videód (1 perces)
A videóban mindenképpen táncolnod szükséges, viszont nem fontos egy percet a táncolással kitöltened, mutathatsz képeket az érmeidről, díjaidról, munkásságodról, bármi amit úgy érzel hogy személyiségedet tükrözi.

Mutasd meg nekünk, hogy miért TE vagy a LEGALKALMASABB a pozíció betöltéséhez. 

Jelentkezési határidő: 2019.03.03.

TETSZIK A LEHETŐSÉG?

Ne habozz, jelentkezz!

Jelentkezéshez küldd el fényképes önéletrajzodat, motivációs leveledet valamint 1 perces bemutatkozó videódat a stabel.szofi.4m@gmail.com címre!

© Copyright 2022/23 4M Dance Company - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!